MUSTAFA KARABULUT HASTANEMİZE BAŞHEKİM OLARAK ATANDI
05 Şubat 2020

KARABULUT.jpg

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyolog olarak görev yapan Uzman Doktor Mustafa KARABULUT Darende Hülusi Efendi Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı.

05.02.1972 Malatya doğumlu olan Uzman Doktor Mustafa KARABULUT; ilk, orta ve lise eğitimini Malatya da tamamladı.

Tıp fakültesi eğitimini 1990-1996 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde aldı.

Uzmanlık eğitimini İstanbul Koşu yolu Kalp ve Damar Hastalıkları Cerrahi Merkezinde 1996-2000 yılında arasında tamamladı.

Daha sonra;

Elbistan Devlet Hastanesinde 2 yıl

Van Yüksek İhtisas Hastanesinde 3yıl

Malatya Gözde Hastanesinde 3 yıl

Malatya Müjde Hastanesinde 2 yıl

Malatya Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak 2,5 yıl

Malatya Eğitim Araştırma Hastanesinde kardiyoloji uzmanı olarak 4 yıl görev yaptıktan sonra; Sağlık Bakanlığı tarafından 11.10.2019 tarihinde Darende Hülusi Efendi Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı.

Evli ve Dört çocuk babası olan Başhekimimize hayırlı olsun diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.