HASTANEMİZE OLAN KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
28 Haziran 2021

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanemizin kadrosunda bulunan eksik hekimleri 99. dönem doktor atamalarında bir Genel cerrahi Uzmanı, bir Üroloji uzmanı, bir Kulak Burun Boğaz uzmanı ve 2. Pratisyen hekim için münhal kadrolar açılmış olup ilk kurada atamaları yapılacaktır.

Ayrıca arızalı olup hizmet vermeyen Bilgisayarlı Tomografi cihazının da yerine 16 kesit yeni Bilgisayarlı Tomografi Cihazının tahsisi yapılmıştır ve kısa bir süre içerisinde kurulumu yapılarak hizmet vermeye başlayacaktır.

Bu süreçte hastanemizin eksik hekim kadrolarının tamamlanmasında ve Bilgisayarlı Tomografi Cihazının alınmasında desteklerini bizden esirgemeyen bu konu ile hususi ilgilenen Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur ÇALIK, Darende Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN başta olmak üzere değerli Milletvekillerimize, Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Recep BENTLİ ve Darende AK Parti İlçe Başkanı Veysel KARAMAN'a ilçemiz ve hastanemiz adına teşekkür ederiz.

darende-hulusi-efendi-hastanesi-02.jpg